PARKDALE BELL SCHEDULE FOR 2017-2018

08:40-08:50     Doors open students come in and get ready for class

08:50 – 8:55     Registration/Opening Exercises

08:55 - 9:31     Period 1 (36 minutes)

09:31 – 10:07    Period 2 (36 minutes)

10:07 - 10:32   RTI  (25 minutes)

 

10:32 – 10:47    Recess/Warning Bell (15 minutes)

 

10:47 - 11:23    Period 3 (36 minutes)

11:23 – 11:59    Period 4 (36 minutes)

 

11:59 – 12:21    Lunch (22 minutes)

12:21 – 12:46    Lunch Recess (25 minutes)

12:46 - 12:50     Entrance Time/Attendance

 

12:50 - 1:26      Period 5 (36 minutes)

1:26 - 2:02       Period 6 (36 minutes)

2:02 – 2:38       Period 7 (36 minutes)

2:38 – 3:14       Period 8 (36 minutes)

3:14 – 3:18        Agenda check/Handout messages/

                         All students are dismissed 3:18